Agriturismo San Gimignano

Kenmerken:

Plaats: San Gimignano (Bibbiano)
Provincie: Siena
Appartementen: 5
Capaciteit appartementen: tot 9 personen
B&B kamers: 4
Capaciteit B&B kamers: tot 2 personen
Zwembad: ja
Internet: ja
Prijs: vanaf € 315 (kamers) / € 450 (appartement) per week

 

Onder de grijze tabbladen hieronder vindt u alle informatie over deze agriturismo.
Klik bijvoorbeeld op “Accommodatie” om alle appartementen en kamers te bekijken en op “Faciliteiten” om te zien wat de agriturismo te bieden heeft.

Agriturismo San Gimignano maakt deel uit van een eeuwenoude borgo, prachtig gelegen tussen olijf- en wijngaarden met panoramische vergezichten op de torens van San Gimignano en het omringende heuvellandschap. Het landgoed waarop de agriturismo gesitueerd is, beslaat maar liefst 25 hectare. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in Toscane zijn hier aanwezig. Karakteristieke appartementen en kamers, een heerlijk verkoelend zwembad, de mogelijkheid om op het landgoed de lokale keuken te ontdekken of de ter plekke geproduceerde wijn te proeven en voor de kinderen een heerlijk speeltuintje met schommels, een glijbaan en pingpong tafel. Uiteraard ontbreekt ook een gratis wifi internetverbinding niet.

Vanaf het terrein van de agriturismo ziet u de indrukwekkende stad San Gimignano, bekend van haar bijzondere torens,  liggen. Met de auto bent u daar al in een paar minuten. Maar in de directe omgeving is nog veel meer te zien en te ontdekken. Zo zijn de cultuursteden Florence en Siena maar 35 en 25 kilometer van de agriturismo verwijderd en rijdt u vanaf de agriturismo al na een klein kwartiertje de beroemde Chiantistreek in. Nog dichter bij huis vindt u bijvoorbeeld het charmante stadje Colle Val d’Elsa. Ga ook zeker het aansprekende kasteeldorp Monteriggioni en de oude bovenstad van Certaldo, bereikbaar met een kabeltreintje, bezoeken. De agriturismo is landelijk gelegen, maar de doorgaande weg is makkelijk en vlot te bereiken. De omgeving leent zich ook uitstekend voor een wandel- of fietstocht. Laat u verbazen door de vele prachtige vergezichten! U ontvangt bij uw reserveringsbevestiging overigens ook een lijst met tips voor de omgeving.

Pisa Airport 80 km, Pisa 85, San Gimignano 6, Volterra 25, Florence 55, Lucca 90, Siena 35, kust 65, golfbaan 30.

Agriturismo San Gimigano biedt twee soorten accommodaties: er zijn appartementen met één of twee slaapkamers en bed & breakfast kamers. Alle appartementen en kamers zijn stijlvol ingericht met karakteristieke elementen. Hieronder worden de accommodaties toegelicht.

Appartementen

De vijf appartementen van Agriturismo San Gimignano zijn alle in verschillende indeling te huren: met één slaapkamer (Bilo), twee slaapkamers (Trilo) of – bij de appartementen Itineris en Borgo – drie slaapkamers (Quadrilo). We verzoeken u vriendelijk bij het maken van uw reservering aan te geven naar welke uitvoering van het appartement uw voorkeur uitgaat.

Il Tuscio Bilo (2)

Een karaktervol appartement op de eerste verdieping met één slaapkamer en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met bank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet. In een slaapkamer of in de woonkamer kan op verzoek een extra bed geplaatst worden.

Il Tuscio Trilo (4)

Een karaktervol appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en twee badkamers en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met bank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede badkamer met douche, bidet en toilet. In een slaapkamer of in de woonkamer kan op verzoek een extra bed geplaatst worden.

Agriturismo San Gimignano Tuscio   Agriturismo_Sangimignano_Tuscio_BIG_3   Agriturismo_Sangimignano_Tuscio_BIG_2   Agriturismo_Sangimignano_Tuscio_BIG_1

Torrita Bilo (2)

Een stijlvol ingericht appartement op de eerste verdieping met één slaapkamer en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet.

Torrita Trilo (4)

Een stijlvol ingericht appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en twee badkamers en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede badkamer met douche, bidet en toilet.

Agriturismo_Sangimignano_Torrita_SMALL_1   Agriturismo_Sangimignano_Torrita_SMALL_6   Agriturismo_Sangimignano_Torrita_SMALL_5
Agriturismo_Sangimignano_Torrita_SMALL_4   Agriturismo_Sangimignano_Torrita_SMALL_3   Agriturismo_Sangimignano_Torrita_SMALL_2

Itineris Bilo (2)

Een charmant appartement op de eerste verdieping met één slaapkamer en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet.

Itineris Trilo (4)

Een charmant appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en twee badkamers en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, tweede badkamer met douche, bidet en toilet.

Itineris Quadrilo (6)

Een charmant appartement op de eerste verdieping met drie slaapkamers en twee badkamers en een eigen buitenzitje op het pleintje voor de boerderij. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, tweede badkamer met douche, bidet en toilet, een derde slaapkamer met tweepersoonsbed.

Agriturismo_Sangimignano_Itineris_SMALL_1   Agriturismo_Sangimignano_Itineris_SMALL_2   Agriturismo_Sangimignano_Itineris_SMALL_3
Agriturismo_Sangimignano_Itineris_SMALL_4
  Agriturismo_Sangimignano_Itineris_SMALL_5   Agriturismo_Sangimignano_Itineris_SMALL_6

Santo Chiodo Bilo (2)

Een op de begane grond gelegen authentiek appartement met één slaapkamer en een eigen tuintje met zitgelegenheid. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet.

Santo Chiodo Trilo (4)

Een op de begane grond gelegen authentiek appartement met twee slaapkamers en twee badkamers en een eigen tuintje met zitgelegenheid. De indeling: woonkamer met tweepersoonsbedbank en open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast), een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed en een tweede badkamer met douche, bidet en toilet.

Agriturismo_Sangimignano_SantoChiodo_SMALL_1   Agriturismo_Sangimignano_SantoChiodo_SMALL_2   Agriturismo_Sangimignano_SantoChiodo_SMALL_5
Agriturismo_Sangimignano_SantoChiodo_SMALL_4   Agriturismo_Sangimignano_SantoChiodo_SMALL_3   Agriturismo_Sangimignano_SantoChiodo_SMALL_6

Borgo Bilo (2)

Een uniek appartement op de begane grond met één slaapkamer en een eigen tuin met zitgelegenheid. De indeling: ruime woonkamer met bank, open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast) en open haard, een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet.

Borgo Trilo (4)

Een uniek appartement op de begane grond met twee slaapkamers en een eigen tuin met zitgelegenheid. De indeling: ruime woonkamer met bank, open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast) en open haard, een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed.

Borgo Quadrilo (6)

Een uniek appartement op de begane grond met drie slaapkamers en twee badkamers en een eigen tuin met zitgelegenheid. De indeling: ruime woonkamer met bank, open keukenhoek (met fornuis, oven en koelkast) en open haard, een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche, bidet en toilet, een tweede slaapkamer met tweepersoonsbed, een tweede badkamer met douche, bidet en toilet. een derde slaapkamer met tweepersoonsbed.

Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_8   Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_7   ???????????????????????????????   Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_5
Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_4
  Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_3   Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_2   Agriturismo_Sangimignano_Borgo_SMALL_1

Bed and breakfast kamers

Bij Agriturismo San Gimignano kunt u er ook voor kiezen om te verblijven in een comfortabele B&B kamer. Deze kamers hebben alle een eigen ingang, een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche, bidet en toilet. Bovendien hoort bij elke kamer een eigen zitje op het plein voor de boerderij of in de tuin.

???????????????????????????????   Agriturismo_Sangimignano_CameraBB_SMALL_2   Agriturismo_Sangimignano_CameraBB_SMALL_1

 • Zwembad (7 x 15 m, open half april – begin oktober)
 • Maaltijden
 • Verkoop eigen producten
 • Proeverijen
 • Kleine huisdieren toegestaan
 • Wasmachine
 • BBQ
 • Speeltuintje
 • Wifi internet

Prijzen Agriturismo San Gimignano 2017

AccommodatieLaagseizoenMiddenseizoenHoogseizoen
Il Tuscio Bilo
2 pers
602686756
Il Tuscio Trilo
4 pers
96610991211
Torrita Bilo
2 pers
602686756
Torrita Trilo
4 pers
96610991211
Itineris Bilo
2 pers
602686756
Itineris Trilo
4 pers
96610991211
Itineris Quadrilo
6 pers
108512391358
Santo Chiodo Bilo
2 pers
658770826
Santo Chiodo Trilo
4 pers
105012321323
Borgo Bilo
2 pers
658770826
Borgo Trilo
4 pers
105012321323
Borgo Quadrilo
6 pers
118313931484
B&B kamer 2 pers602770826

 Aanvullende kosten:

 • extra bed voor personen vanaf 12 jaar: € 105 per week (appartement)
 • extra bed voor kinderen (t/m 11 jaar): € 56 per week (appartement)
 • extra bed in B&B-kamer: in laagseizoen € 20 per dag, in midden- en hoogseizoen € 25,00 per dag
 • verblijf dier: € 40 per week
 • verwarming: € 10 per dag (alleen voor de appartementen)
 • ontbijt: € 10 per dag (bij B&B kamers inclusief) (luxe ontbijt + € 2)
 • lunch/diner: vanaf € 25
 • wasservice: € 8 (incl. wasmiddel)
 • kinderbedje: € 40 per week (incl. kinderstoel)
 • extra bedlinnenwissel: € 10 per persoon
 • extra handdoekenwissel: € 5 per persoon
 • toeristenbelasting

Inbegrepen in de huurprijs:

 • electriciteit, water en gas
 • bedlinnen en handdoeken (met wekelijkse wissel)
 • eindschoonmaak
 • wifi internet

De prijzen van de appartementen zijn vermeld per week en in euro (B&B-kamer per week per persoon). Vaste wisseldag in het hoogseizoen is zaterdag. In het laag- en middenseizoen geen vaste wisseldag, minimaal verblijf 3 nachten.

De seizoenen in 2017 zijn als volgt:

laagseizoen: -14/4, 22/4-12/5, 7/10-31/10
middenseizoen: 15/4-21/4, 13/5-7/6, 26/8-6/10
hoogseizoen: 8/7-25/8

Borg € 150, te betalen bij aankomst.


Vul om een appartement bij deze agriturismo te reserveren ons Reserveringsformulier in. U krijgt dan binnen 24 uur een reactie. Wilt u alleen meer informatie hebben over deze agriturismo en/of appartementen? Neem dan contact met ons op via ons Contactformulier.