Reizen naar Toscane

Met de auto naar Toscane afreizen biedt veel flexibiliteit. De meest gekozen route vanuit Nederland en België naar Toscane is via Luxemburg-Frankrijk of Duitsland naar Bazel (Zwitserland) en dan via Como, Milaan, Parma, La Spezia en Pisa. Na reservering bij Agriturismo in Toscane krijgt u van ons een routebeschrijving inclusief GPS-coördinaten tot aan de voordeur van de agriturismo. En als u tips wilt hebben voor overnachtingsplekken, dan vindt u daarvoor ook enkele suggesties in de routebeschrijving.

Maar ook per vliegtuig is het goed reizen naar Toscane. Sterker nog, ruim anderhalf uur vliegen en u bent er al! U arriveert op de kleine en overzichtelijke vliegvelden van Pisa of Florence, waarvandaan u per huurauto het Toscaanse landschap in kunt rijden. Vanuit Nederland kunt u met Ryanair (vanaf Eindhoven – of Weeze in Duitsland – naar Pisa), Transavia.com (vanaf Schiphol naar Pisa) en KLM (vanaf Schiphol naar Florence). Vanuit België vliegt u met Ryanair (vanaf Charleroi naar Pisa) of Brussels Airlines (vanaf Zaventem naar Florence).

Op de vliegvelden van Pisa en Florence vindt u diverse verhuurmaatschappijen. Reserveren is aan te raden. Dat kan via de websites die u vindt op onze links-pagina.

Klik hier voor meer informatie over reizen naar Toscane.